Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com inviterer til forpremiere på ’Steve Jobs’

Storfilmen om Apple-bossen Steve Jobs rammer om få uger de danske biografer. I den forbindelse er Kongressen.com værter for et stort forpremiere arrangement i Falkoner Biografen på Frederiksberg onsdag den 20. januar

Han var manden, der i sin tid skabte Apple i en garage i Californien. Han var manden, der efter at være kastet på porten gjorde et bemærkelsesværdigt comeback og var med til at lancere iPhone, iPad og iPod. Og manden, der på tragisk vis døde af cancer tilbage i 2011, blot 56 år gammel.

Steve Jobs er blevet et ikon. En mand, som de fleste har en mening om. Og som på sin egen måde er blevet et af de bedste eksempler på den amerikanske drøm ud fra tanken om, at alt er muligt, med henvisning til at et af verdens største brands blev til i en garage.

Kort tid efter Jobs’ død udkom Walter Isacssons fremragende biografi om Jobs. En bog, Jobs selv havde været med til at sætte i gang og bidraget til. Bogen blev med det samme en global bestseller og gav et indblik i en verden, hvor mantraet: ´Folk ved ikke, hvad de vil have, før vi giver det til dem´ var med til at ændre måden, vi alle sammen bruger vores telefoner til alt muligt andet end at tale i. Men også en verden, hvor det næppe er for meget at sige, at Jobs langt fra kun skabte venner, de steder han kom. Snarere tværtimod. Det er med denne bog som grundlag, at historien om Jobs nu bliver til en film.

‘Steve Jobs’ har været ventet med spænding. Ikke mindst fordi Michael Fassbender i rollen som Jobs leverer en af karrierens stærkeste præstationer. Og af samme grund er nomineret til en Golden Globe for bedste mandlige hovedrolle. Og også nævnes i Oscar-sammenhæng.

Derfor er vi her på Kongressen.com også glade for at kunne invitere vores mange læsere med til filmens danske forpremiere.

Således er vi, sammen med Falkoner Biografen, værter for en stor forpremiere event i Falkoner Biografen onsdag den 20. januar kl. 18.30.

Inden filmen, vil Mette Rolan Kjærsgaard og Anders Agner Pedersen, begge her fra Kongressen.com, præsentere filmen og fortælle om Jobs, Apple og den amerikanske drøm.

Billetter til aftenens arrangement kan købes via linket her:
Køb billetter til ‘Steve Jobs’ her

Vi glæder os til at se jer alle sammen til en spændende Steve Jobs-aften på Frederiksberg.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen