Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com inviterer til Fury-aften i Falkoner Biografen

Storfilmen ‘Fury’ med Brad Pitt i hovedrollen rammer om kort tid de danske biografer. I den forbindelse er Kongressen.com værter for en stor Fury-aften i Falkoner Biografen på Frederiksberg mandag den 17. november

En af årets mest ventede film rammer om kort tid de danske biografer. Storfilmen ‘Fury’ med Brad Pitt i hovedrollen har allerede taget Amerika med storm, og høstet masser af anerkendelse. Og har om kort tid dansk premiere.

Filmen er baseret på virkelige hændelser tilbage fra de afsluttende måneder af 2. verdenskrig og er første gang, at Brad Pitt for alvor kaster sig over krigsfilm-genren. Ganske vist var ‘Inglorious Basterds’ en slags krigsfilm om end en noget alternativ slags, hvor der i ‘Fury’ er tale om en mere traditionel krigsfilm.

Ved verdenspremieren for et par uger siden var der ikke sparet på noget. Tværtimod var stjerneopbuddet stort, og selv gamle militærkoryfæer som Colin Powell var blandt gæsterne ved den stort anlagte premiere. Og da Brad Pitt som en del af lanceringen gæstede kultshowet ‘Between Two Ferns’ og sluttede af med at spytte et tyggegummi i hovedet på værten Zach Galifianakis, var filmen kommet bredere ud end selv den mest optimistiske pr-medarbejder kunne have drømt om.

Der var med andre ord store forventninger til ‘Fury’. Forventninger, som filmen indtil videre må siges at have levet op til. I skrivende stund har filmen 8,1 i brugervurdering på IMDB, hvilket vidner om en krigsfilm af en hvis kaliber.

Også her i Danmark har ’Fury’ været ventet med spænding og derfor er vi her på Kongressen.com også glade for at kunne invitere vores mange læsere med til Fury-aften i samarbejde med Falkoner Biografen på Frederiksberg mandag den 17. november kl. 18.30.
Inden filmen vil kulturskribent Mette Kjærsgaard og forsvarsanalytiker Philip Chr. Ulrich fortælle lidt om filmen, baggrunden for den og de begivenheder, den skildrer. Efter filmen vil der desuden være mulighed for at tale mere om filmen i biografloungen på 1. sal.

Du kan købe billetter til arrangementet via linket her:
http://www.kino.dk/ticketflow/1186560

Vi ser frem til en spændende filmaften i Falkoner Biografen mandag den 17. november kl. 18.30.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen