Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com inviterer til midtvejsdebat i Politikens Boghal

Onsdag den 29. oktober kl. 19 er Kongressen.com og Politikens Boghal værter for en stor debataften om midtvejsvalget. Arrangementet er gratis for alle

Årets største begivenhed i amerikansk politik, nemlig midtvejsvalget, nærmer sig med hastige skridt. I øjeblikket tegner det til at blive en klar republikansk sejr i kampen om Repræsentanternes Hus, mens kampen om Senatet bliver en gyser.
Men spørgsmålet er, hvad forklaringen er på, at Demokraterne lige nu står til en syngende vælgerlussing, og ikke mindst hvad midtvejsvalget vil få af betydning for de kommende år i amerikansk politik. Det er nogle af de spørgsmål, der vil blive sat fokus på, når vi her på Kongressen.com inviterer til debataften om midtvejsvalget i samarbejde med Politikens Boghal.
Arrangementet finder sted onsdag den 29. oktober kl. 19-20.30 i Politikens Boghal på Rådhuspladsen og er gratis for alle.
Aftenens panel består af:
Anders Agner Pedersen, redaktør, Kongressen.com
Pernille Bruun Nielsen, indenrigsskribent, Kongressen.com
Johannes Martin Nyborg, økonomisk analytiker, Kongressen.com
Cecilie Baunegaard, sundhedsskribent, Kongressen.com
Hans Dahl-Nielsen, uddannelsesskribent, Kongressen.com

Ud fra forskellige parti- og fagpolitiske perspektiver, vil panelet analysere midtvejsvalget og se frem mod de kommende år i amerikansk politik, inklusiv præsidentvalget i 2016.
Vel mødt til en spændende aften i Politikens Boghal om midtvejsvalget.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen