Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com inviterer til premiere på ’The Unknown Known’

Donald Rumsfeld-dokumentarfilmen ’The Unknown Known’ rammer de danske biografer til maj. I den forbindelse er Kongressen.com værter for et stort premierearrangement i Falkoner Biografen på Frederiksberg onsdag den 21. maj

Han er en af sin generations mest kontroversielle politikere. Og hans embede som forsvarsminister under George W. Bush gav ham mange fjender. Ikke mindst på grund af krigen i Irak. Donald Rumsfeld er og bliver en mand, der deler vandene. Og en mand, hvis tro på egne fortræffeligheder er omfattende.

Den anerkendte dokumentarist, Errol Morris, har i sin nye film ’The Unknown Known’ sat sig for at portrættere Rumsfeld, der været tilknyttet samtlige republikanske administrationer siden Nixon.
Det er ikke første gang, Morris portrætterer kontroversielle forsvarsministre. Tilbage i 2003 høstede han stor anerkendelse for sin film ’The Fog Of War’, der portrætterede Robert McNamara, der som forsvarsminister under først Kennedy og herefter Johnson var med til at føre USA ind i Vietnam.

’The Unknown Known’ har derfor været ventet med spænding og derfor er vi her på Kongressen.com også glade for at kunne invitere vores mange læsere med til filmens danske premiere.
Således er vi, sammen med Det Udenrigspolitiske Selskab, værter for en stor premiereevent i Falkoner Biografen onsdag den 21. maj kl. 19.
Inden filmen, vil et tremands panel fortælle lidt om filmen, Rumsfeld og de begivenheder, der prægede hans politiske karriere.

Panelet består af:
Anders Agner Pedersen, redaktør, Kongressen.com
Michael Ehrenreich, direktør, Det Udenrigspolitiske Selskab
Philip Chr. Ulrich, forsvarsanalytiker, Kongressen.com
Aftenens ordstyrer er Mirco Reimer, udenrigsanalytiker her på Kongressen.com

Prisen for hele arrangementet er 55 kroner per billet. Billetter som kan købes via linket her:
http://www.kino.dk/ticketflow/967292

Vi ser frem til en spændende filmaften i Falkoner Biografen onsdag den 21. maj kl. 19.

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen