Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com inviterer til Super Tuesday på Modern American Diner

Tirsdag den 1. marts er det Super Tuesday i USA. I den forbindelse inviterer Kongressen.com til valgaften på Modern American Diner i det indre København

Kampen om at blive USA’s næste præsident er i fuld gang. Men spørgsmålet om, hvem der skal repræsentere henholdsvis Demokraterne og Republikanerne er stadig uvist. Tirsdag den 1. marts bliver vi formentlig en hel del klogere, når hele 12 delstater træffer deres valg.

Hvor stærk er Hillary Clinton? Kan Bernie Sanders true hende, når slaget skal slås i andre dele af landet end Iowa og New Hampshire? Og hvad med Republikanerne? Ender Donald Trump med at trække det længste strå? Eller får the establishemnt omsider skovlen under byggematadoren og dermed banet vejen for Marco Rubio?

Alt dette og meget mere får vi formentlig svar på Super Tuesday og derfor er vi her på Kongressen.com også meget glade for at kunne invitere vores mange læsere til valgaften på Modern American Diner i det indre København.
Arrangementet starter kl. 18.30 og finder sted på første sal af dineren, der har til huse i hjørnet af Industriens Hus, nærmere bestemt Vesterbrogade 1 P i det indre København.

Undervejs vil en række af landets førende USA-analytikere, heriblandt Jørn Brøndal, Anders Agner, Niels Bjerre-Poulsen, samt den amerikanske ambassadør Rufus Gifford, fortælle om valgkampen og betydningen af Super Tuesday i forhold til resten af valgkampen. Desuden vil jazzgruppen ‘Mini Klubb Jazz Quintet’ spille, alt imens storskærmene med CNN vil opdatere med friske valgprognoser.

Der vil hele aftenen være mulighed for at købe både mad- og drikkevarer. Menuen kan ses på madcph.dk
Arrangementet er åbent for alle og bordene fordeles efter ‘først til mølle’-princippet. Vil man være sikker på at få en plads, er det en god ide at ringe og bestille bord i forvejen. Telefonnummeret er: 32 62 36 23

Vi glæder os til at se jer alle sammen til en både spændende og hyggelig Super Tuesday på Modern American Diner.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen