Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Midtvejsvalg 2014

Kongressen.com inviterer til valgaften på Modern American Diner

Tirsdag den 4. november er der midtvejsvalg i USA og i den forbindelse inviterer Kongressen.com til valgaften på Modern American Diner i det indre København

Årets største begivenhed i amerikansk politik, nemlig midtvejsvalget, står for døren. Tirsdag den 4. november går millioner af amerikanere over hele landet til stemmeboksene for at afgøre, hvem de ønsker skal repræsentere dem i Washington D.C.
At det har været en både tæt og barsk valgkamp, er der ingen tvivl om. Nøjagtig som der heller ikke er meget tvivl om, at det bliver Republikanerne, der trækker det længste strå i kampen om Repræsentanternes Hus. Og formentlig også gør det i Senatet.
Alt dette og meget mere får vi klarhed over på valgdagen og derfor er vi her på Kongressen.com også meget glade for at kunne invitere vores mange læsere til valgaften på Modern American Diner i det indre København.
Arrangementet starter kl. 19 og finder sted på første sal af dineren, der har til huse i hjørnet af Industriens Hus, nærmere bestemt Vesterbrogade 1 P i det indre København.
Undervejs vil en række af landets førende USA-analytikere, heriblandt flere her fra Kongressen.com og den amerikanske ambassade, fortælle om midtvejsvalget og betydningen af dette for de kommende år i amerikansk politik. Desuden vil jazztrioen ‘Magistrado Trio’ spille, alt imens storskærmene med CNN vil opdatere med friske valgprognoser.
Der vil hele aftenen være mulighed for at købe både mad- og drikkevarer. Menuen kan ses på madcph.dk
Arrangementet er åbent for alle og bordene fordeles efter ‘først til mølle’-princippet. Vil man være sikker på at få en plads, er det en god ide at ringe og bestille bord i forvejen. Telefonnummeret er: 32 62 36 23
Vel mødt til en både spændende og hyggelig valgaften på Modern American Diner.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen