Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com inviterer til ‘World Order’-debat

I forbindelse med tidligere udenrigsminister Henry Kissingers nye bog ‘World Order’ inviterer Kongressen.com til ‘World Order’-debat på Københavns Universitet mandag den 29. september

En af amerikansk udenrigspolitiks mest kendte aktører, nemlig Henry Kissinger, har i de seneste dage høstet bunker af roser for sin nye bog ‘World Order’. Den tidligere udenrigsminister under henholdsvis Nixon og Ford, giver i bogen sit bud på verdens sande tilstand netop nu. Ikke nogen helt let øvelse, men Kissinger har så stort et udenrigspolitisk overblik at han, nøjagtig som i så mange af sine tidligere bøger, formår at komme med skarpe og tankevækkende observationer og analyser af aktuelle problemstillinger.
Derfor har mange, heriblandt tidligere udenrigsminister Hillary Clinton, i forbindelse med udgivelsen lettet anerkendende på hatten over for den 91-årige Kissinger. Ikke mindst i sin anmeldelse i Washington Post, gav fru Clinton sin forgængers nye bog varme anbefalinger.
At Kissinger er en mand, hvis pointer, det er værd at se nærmere på, er der ingen tvivl om. Derfor er vi her på Kongressen.com glade for, i samarbejde med Intenational Debat, at kunne invitere vores mange læsere til ‘World Order’-debat mandag den 29. september kl. 18-20 på Københavns Universitet, Øster Farimagsgade 5 i auditorium 35.01.44.
Aftenens ordstyrer er Anders Agner Pedersen, redaktør her på Kongressen.com, mens panelet består af:
Niels Bjerre-Poulsen, lektor, amerikansk politik, SDU
Philip Chr. Ulrich, forsvarsanalytiker, Kongressen.com
Matilde Kimer, korrespondent, Rusland, DR
Mette Holm, journalist og forfatter med speciale i Kina
Johannes Martin Nyborg, økonomisk analytiker, Kongressen.com
Andreas Marckmann, journalist og forfatter med speciale i EU

Arrangementet er gratis for alle og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til panelet undervejs.
Vel mødt til en spændende aften om ‘World Order’.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen