Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com og AmCham inviterer til ‘State of the Union’-debat

Onsdag den 28. januar kl. 15-18 er Kongressen.com og AmCham værter for en stor ‘State of the Union’-debat. Arrangementet er gratis for alle

Traditionen tro byder januar på præsidentens årlige opdatering om nationens tilstand. Det sker, når han på Capitol Hill over for en samlet Kongres holder sin ‘State of the Union’-tale.
Men spørgsmålet er, hvad det er for et USA, præsident Obama står i spidsen for, her i begyndelsen af 2015? I kølvandet på nederlaget ved midtvejsvalget, kan Obama glæde sig over, at amerikansk økonomi har det stadig bedre for hver dag der går, og at ledigheden er faldende. Men ellers bliver 2015 næppe nogen dans på roser for Obama, der har en republikansk kongres imod sig og dermed ikke skal forvente at de forgangne års kold krig i D.C. pludselig hører op.
Det er nogle af de spørgsmål, der vil blive sat fokus på, når vi her på Kongressen.com, i samarbejde med AmCham inviterer til ‘State of the Union’-debat.
Arrangementet finder sted onsdag den 28. januar kl. 15-18 i hos Rambøll i Ørestad og er gratis for alle.
Aftenens panel består af:
Rufus Gifford, den amerikanske ambassadør i Danmark
Anders Agner Pedersen, redaktør, Kongressen.com
Ulrik Bie, cheføkonom, Nykredit
Mirco Reimer, nyhedschef, Kongressen.com

Ud fra forskellige indenrigs- og udenrigspolitiske perspektiver, vil panelet analysere præsidentens tale og nationens generelle tilstand anno 2015.
Arrangementet er gratis for alle, men kræver tilmelding. Det sker via linket her:
http://amcham.dk/index.html?pid=27740&eid=2163
Vel mødt til en spændende debat om ‘State of the Union’.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen