Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com og Amnesty præsenterer ‘Ripples Of Hope’

Torsdag den 19. april inviterer Kongressen.com og Amnesty International til ‘Ripples Of Hope’ på Statens Museum For Kunst. Glæd dig til at opleve Kerry Kennedy, Ian Robertson, Ghita Nørby, Lars Mikkelsen og en musikalsk overraskelse. Aftenens værter er Trine Christensen og Anders Agner. Billetsalget er åbent nu.

Der er lagt op til en uforglemmelig aften, når Kongressen.com og Amnesty International torsdag den 19. april præsenterer ‘Ripples Of Hope’ på Statens Museum For Kunst.
Et arrangement, der i Bobby Kennedys ånd vil handle om både politik, kultur, skuespil, poesi, musik og menneskerettigheder.
På scenen denne aften er en sand parade af fantastiske navne. Glæd dig således til at opleve:
– Kerry Kennedy
– Ian Robertson
– Ghita Nørby
– Lars Mikkelsen
– plus en særlig musikalsk overraskelse.

Aftenens værter er Trine Christensen, generalsekretær i Amnesty International, og Anders Agner, chefredaktør her på Kongressen.com og aktuel med den nye bog om Bobby Kennedy ‘Modet Til Visioner’, der udkommer den 3. april.

Det unikke arrangement finder kun sted denne ene aften, så skynd dig at købe billetter med det samme. Det sker via linket her.
Køb billetter til ‘Ripples Of Hope’ her

Vi glæder os til at se jer alle sammen til en fantastisk aften i Bobby Kennedys ånd på Statens Museum For Kunst!

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen