Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com og Bie Research indleder samarbejde

Kongressen.com opruster i dækningen af amerikansk økonomi. Således kommer manden bag Bie Research, den anerkendte økonom Ulrik Bie, fremadrettet til at skrive analyser om supermagtens økonomi her på Kongressen.com

Amerikansk økonomi kommer med ganske jævne mellemrum ud i modvind, oftest som følge af Orkanen Donald. For præsident Trumps bombastiske linje på især handelsområdet giver ofte anledning til nervøsitet i markedet og kan mærkes i flere sektorer rundt om i delstaterne.

Der er derfor al mulig grund til at se nærmere på udviklingen i amerikansk økonomi, hvilket også er grunden til, at vi her på Kongressen.com er glæde for at kunne offentliggøre, at vi nu opruster markant på netop den front. Således har vi indgået et samarbejde med Bie Research, hvis indehaver, Ulrik Bie, fremadrettet vil bidrage med analyser og betragtninger om amerikansk økonomi.
“Jeg glæder mig utrolig meget over, at det er lykkes at indgå et samarbejde med Ulrik Bie om analyser af amerikansk økonomi. Ulrik er en kæmpe kapacitet på sit område, han er en skarp formidler og kommer til at tilføre vores dækning af USA en vigtig dimension, nemlig den økonomiske,” siger chefredaktør Anders Agner om det nye samarbejde.

Ulrik Bie vendte for knap halvandet år siden tilbage til Danmark efter et ophold i Washington D.C., hvor han arbejdede som chefanalytiker for Insitute Of International Finance. Før det var han cheføkonom i Nykredit og inden da var han ansat som finansattache på den danske ambassade, også i Washington D.C. Det er derfor en mand, der kender amerikansk økonomi særdeles godt, som nu skal til at skrive økonomiske analyser på Kongressen.com.
“Jeg har kendt Ulrik gennem mange år og arbejdet sammen med ham ved flere lejligheder, blandt andet i forbindelse med arrangementer, hvor han har stået for den økonomiske del, mens jeg – og flere andre fra holdet – har stået for de politiske dele. I forbindelse med vores studietur ved valget i 2016 holdt han et fremragende oplæg for vores deltagere i D.C. og hver gang vi har arbejdet sammen har jeg tænkt: ‘Ham ville jeg gerne have med på vores hold.’ Nu er det lykkes, og det er en fantastisk nyhed,” siger chefredaktør Anders Agner.

Også Ulrik Bie glæder sig til over det nye samarbejde mellem Kongressen.com og Bie Research.
“Kongressen.com er for mig i en klasse for sig, hvad angår den politiske analyse af USA med mange dygtige folk. Især kender jeg jo Anders (Agner, red.) og Philip (Ulrich, red.) godt fra vores mange fælles interview i både tv og radio og fra mange vellykkede arrangementer gennem årene. Jeg ser frem til at kunne tilføre et nyt element til en i forvejen stærk dækning af USA her på Kongressen.com, nemlig den økonomiske,” siger Ulrik Bie.

Du kan læse Ulrik Bies første økonomiske analyse her på Kongressen.com i dag.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen