Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com og CBS inviterer til stormagtskonference 21. juni

USA, Kina og Rusland er centrale brikker i det globale magtspil. Og det slår jævnligt gnister i relationen mellem de tre stormagter. Kongressen.com og CBS er tirsdag den 21. juni værter for en stor konference om netop dette. Det er på CBS og gratis for alle

Stormagtsspillet mellem USA, Rusland og Kina udspiller sig dagligt. For de tre stormagters ageren påvirker hele verden og gør samtidig at de lande hele tiden er nødt til at forholde sig til hinanden. Hvor lidt amerikanerne end bryder sig om det, er de nødt til at tænke både Moskva og Beijing ind i deres overvejelser, hvad angår deres internationale dispositioner. Nøjagtig som det gør sig gældende for russerne og kineserne.

Men hvordan er relationen egentlig de tre lande på tværs? Hvordan ser de på hinanden? Og hvordan ser de deres egen rolle i den globale verden, som den ser ud anno 2016? Det er blot nogle af de spørgsmål, der vil blive behandlet, når Kongressen.com og CBS i fællesskab inviterer til stormagtskonference.

Arrangementet finder sted tirsdag den 21. juni kl. 15-17 på CBS på Solbjerg Plads ved Frederiksberg metro station og er gratis for alle at deltage i.

Panelet består af:
Christina Boutrup, forfatter og vært på Kinasnak på Radio 24syv
Flemming Splidsboel, seniorforsker med speciale i Rusland, DIIS
Anders Agner Pedersen, redaktør, Kongressen.com

Ordstyrer ved arrangementet er Lars Græsborg Mathiasen, vært på ‘Det Ovale Kontor’ på Jyllands-Posten TV.

De tre oplægsholdere har sammen skrevet e-bogen ‘Ørnen, Bjørnen Og Dragen’, der udkommer dagen før konferencen.

Alle er velkomne til arrangementet, der dog kræver tilmelding. Det sker via linket her:
Meld dig til her

Vi glæder os til at se jer alle sammen til en spændende stormagtskonference på CBS tirsdag den 21. juni kl. 15-17!

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen