Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com, DUS og ID præsenterer: John B. Judis i København

En af USA’s dygtigste skildrere af amerikanske samfundsforhold aktuelt og historisk, John B. Judis, gæster fredag den 26. februar København. Kongressen.com, Udenrigspolitisk Selskab og ID har i den forbindelse fornøjelsen af at invitere til oplæg og debat med Judis på Københavns Universitet

Ulighed er for alvor blevet et tema i den amerikanske valgkamp. For i en tid, hvor man ellers taler om, at amerikansk økonomi har det bedre end længe, er det langt fra alle, der mærker opsvinget. Tværtimod har den middelklassen trange kår og frustrationen blandt amerikanerne vokser. En frustration, der er med til at danne grundlaget for, at kandidater som Bernie Sanders og Donald Trump kan have succes hos henholdsvis Demokraterne og Republikanerne.

Fredag den 26. februar 2016 gæster en af de dygtigste skildrere af amerikanske samfundsforhold aktuelt og historisk, John B. Judis, København. Judis er fast bidragyder til The National Journal og står bag en lang række anerkendte bøger, heriblandt ‘The Emerging Democratic Majority’, ‘The Paradox Of American Democracy’ og ‘The Folly Of Empire’.

I forbindelse med Judis’ besøg, har Kongressen.com sammen med Udenrigspolitisk Selskab og International Debat fornøjelsen at kunne invitere vores mange læsere til oplæg med John B. Judis på Københavns Universitet.

Arrangementet finder sted fredag den 26. februar kl. 16-18 på Statskundskabsfakultetet på Københavns Universitet i Øster Farimagsgade 5B. Arrangementet er gratis for alle at deltage i, og pladserne vil blive besat efter først til mølle-princippet.

Moderatorer på arrangementet er Anders Agner Pedersen, redaktør her på Kongressen.com og Charlotte Flindt Pedersen, direktør i Udenrigspolitisk Selskab.

Du kan løbende holde dig orienteret om arrangementet via Facebook under eventen ‘The role of inequality in the American Presidential Election with John Judis’.

Vi glæder os til at se jer alle sammen til en spændende eftermiddag i selskab med John B. Judis.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen