Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com og Ekstra Bladet inviterer til midtvejsvalgaften

Kongressen.com og Ekstra Bladet inviterer alle til midtvejsvalgaften tirsdag den 6. november. Arrangementet finder sted i Kødbyen i det indre København og billetsalget er åbent nu.

Årets vigtigste dag i amerikansk politik står for døren. Tirsdag den 6. november går millioner af amerikanere således til stemmeboksene for at sætte deres krydser ved midtvejsvalget.
For Republikanerne handler det om at forsvare flertallet i begge kongreskamre, mens Demokraterne går benhårdt at flippe flertallet som minimum i Repræsentanternes Hus.
Lige nu tegner valget til at blive en regulær gyser. Og ingen af partierne kan vide sig sikre på nuværende tidspunkt.

Der er med andre ord lagt op til et brag af en politisk aften!

Derfor er vi her på Kongressen.com glade for at kunne invitere alle vores mange læsere til midtvejsvalgaften tirsdag den 6. november fra kl. 18.30 til cirka 23. Sammen med Ekstra Bladet har vi således fornøjelsen at være værter for en aften med masser af spændende oplæg, god musik, mad og drikke.

Festen finder sted i Kødbyen i det indre København. Nærmere bestemt i H15 på Halmtorvet 15, København V.

Blandt andet kan du glæde dig til at opleve Anders Agner, Philip Ulrich, Lars Mathiasen, Marie Apitz, Katrine Villarreal og Hans Dahl-Nielsen her fra Kongressen.com på scenen i løbet af aftenen. Også finansminister Kristian Jensen, USA-økonom Ulrik Bie og flere af Ekstra Bladets redaktører er i arenaen, mens Rene Gummer og hans forrygende USA-orkester spiller musik fra de forskellige dele af Amerika.

Billetter til den store midtvejsvalgaften kan købes via linket her for kun 149 kroner pr. stk.
Køb billetter til midtvejsvalgfesten her

Vi glæder os til at se jer alle sammen til en forrygende aften i midtvejsvalgets tegn!

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen