Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com og Jyske Bank TV præsenterer ’Morgen I Amerika’

Kongressen.com og Jyske Bank TV indleder samarbejde om det nye USA-magasin ´Morgen I Amerika´. Programmets to værter er chefredaktør Anders Agner og tv-redaktør Lars Græsborg Mathiasen. Programmet sendes første gang mandag den 3. september

Et nyt tv-samarbejde ser fra på mandag dagens lys, når Kongressen.com og Jyske Bank TV indleder partnerskabet om et nyt USA-magasin. Programmets titel er ’Morgen I Amerika’ og vil blive sendt fast hver mandag og torsdag eftermiddag, når det er blevet morgen i Amerika.
Programmets to værter bliver Anders Agner Pedersen og Lars Græsborg Mathiasen, henholdsvis chefredaktør og tv-redaktør på Kongressen.com, mens analytikere fra både Kongressen.com og Jyske Bank løbende vil supplere d’herrer Agner og Mathiasen i studiet.

”Jeg har længe ønsket at vi skulle udbygge vores dækning af USA med et fast tv-program som kunne sendes på en række forskellige platforme. I den forbindelse var Jyske Bank TV den oplagte partner for os, da de i forvejen er kendt for at lave nogle stærke tv-formater online. Og fra det øjeblik, vi indledte dialogen var det tydeligt, at det her ville være et godt match for begge parter,” siger Anders Agner Pedersen, chefredaktør på Kongressen.com.

Hos Jyske Bank TV glæder Lasse Høgfeldt sig ligeledes over det nye partnerskab og over at et i forvejen stærkt udvalg af formater nu udvides til også at omfatte amerikansk politik og samfundsforhold.
”Anders, Lars og resten af holdet på Kongressen.com er kendt som nogle af de dygtigste USA-formidlere, vi har her i landet. De er knivskarpe i deres analyser, de optræder ofte i diverse nationale medier og passionen for deres stof lyser ud af dem. Derfor glæder jeg mig også utrolig meget over, at vi nu i fællesskab skal løfte det her yderst ambitiøse format, som ’Morgen I Amerika’ er,” siger Lasse Høgfeldt.

Det nye USA-magasin går i luften første gang mandag den 3. september og der bliver nok at fortælle om. Der er som altid masser af indenrigs- og udenrigspolitisk kaos rundt om præsident Trump, det vigtige midtvejsvalg venter i begyndelsen af november i år og inden længe er 2020-valgkampen i gang.

”Anders og jeg har tidligere lavet USA-tv sammen ved sidste præsidentvalg, og siden da er der blevet vendt op og ned på det meste i amerikansk politik. Og det er ikke uden grund, hvis folk ind i mellem kigger mod USA og tænker: ’Hvad foregår der?’ Det glæder jeg mig utrolig meget til, at vi nu skal til at dykke ned i,” siger Lars Græsborg Mathiasen, der sammen med Anders Agner Pedersen udgør den faste duo, der hver mandag og torsdag vil byde seerne velkommen til ’Morgen I Amerika’.

’Morgen I Amerika’ sendes første gang mandag den 3. september. Programmet udkommer på Kongressen.com og Jyske Bank TV’s platforme.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen