Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com og Martin Lidegaard inviterer til USA-konference 4. juni

Mandag den 4. juni inviterer Kongressen.com og Martin Lidegaard til USA-konference i Fællessalen på Christiansborg. For hvor er amerikansk politik egentlig på vej hen og er der grund til bekymring? Det er nogle af de spørgsmål, vi med konferencen ønsker at sætte fokus på. Arrangementet er gratis for alle at deltage i, men kræver tilmelding.

Amerikansk politik er ude i noget af et stormvejr i øjeblikket. Præsident Trump har lagt både den udenrigs- og den indenrigspolitiske kurs fundamentalt om i forhold til den, præsident Obama stod for. Samtidig kæmper de folkevalgte på Capitol Hill med en historisk lav opbakning i befolkningen og et så forpestet arbejdsklima at stort set intet konstruktivt kommer ud af hverken Senatet eller Huset i øjeblikket.

Spørgsmålet er, hvor alt dette efterlader Amerika og amerikansk politik? Og om der er grund til bekymring?

Det er nogle af de mange spørgsmål, Kongressen.com ønsker at sætte fokus på med konferencen ‘Hvor Er Amerika På Vej Hen?’. Et arrangement, der bliver til i samarbejde med tidligere udenrigs- og klimaminister, Martin Lidegaard (R), og som fra forskellige perspektiver vil se nærmere på netop dette.

Arrangementet finder sted mandag den 4. juni kl. 15.30-17.30 i Fællessalen på Christiansborg. Her vil et panelet præsentere en række perspektiver om amerikansk politik, såvel indenrigs- som udenrigspolitisk.
Panelet ser ud som følger:
– Martin Lidegaard, tidligere udenrigsminister, Radikale
– Philip Chr. Ulrich, udenrigsredaktør, Kongressen.com
– Marie Apitz, juridisk analytiker, Kongressen.com
– Hans Dahl-Nielsen, uddannelsesanalytiker, Kongresssen.com
– Agnete Wismer, medforfatter til bogen ‘Krigen På Capitol Hill’

Ordstyrer ved arrangementet er Anders Agner Pedersen, chefredaktør her på Kongressen.com

Arrangementet er gratis for alle, men da der er begrænset antal pladser i Fællessalen, fordeles billetterne efter først til mølle princippet. Tilmelding til arrangementet er nu åben og sker på følgende måde:
Send mail til usadebat@gmail.com med navn, adresse og telefonnummer på de personer, tilmeldingen drejer sig om. Disse oplysninger er påkrævet i henhold til Folketingets sikkerhedsregler. Du vil kort efter din tilmelding modtage en mail, der bekræfter din tilmelding. Som udgangspunkt er tilmeldingen bindende og er du forhindret i at deltage, bedes du melde afbud via samme mailadresse som tilmeldingen.

Da alle gæster skal igennem Folketingets sikkerhedstjek ved ankomsten anbefales det at komme i god tid.
Senest frist for at tilmelde sig arrangementet er fredag den 1. juni 2018 kl. 10.00

Vi ser frem til en spændende eftermiddag om amerikansk politik 2018 og glæder os til at se jer alle sammen!

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen