Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com og Mogens Lykketoft inviterer til FN-debat

Onsdag den 18. september afholder Kongressen.com et stort debatarrangement om FN i samarbejde med Folketingets formand, Mogens Lykketoft. Debatten finder sted i Fællessalen på Christiansborg og er åben for alle
September står i FN’s tegn her på Kongressen.com. Gennem hele måneden, sætter vi fra forskellige vinkler fokus på, hvilken rolle FN spiller i en stadig mere globaliseret verden. Hvad er FN’s rolle i vores moderne samfund? Er FN stadig lige så vigtigt som det var tidligere? Har FN formået at følge med udviklingen i forhold til globaliseringen? Og er der behov for en modernisering af FN, således at FN bliver mere operativt, eksempelvis på sikkerhedsområdet? Det er nogle af de mange spørgsmål, som vi med dette FN-tema ønsker at få svarene på.
Som en del af FN-temaet, arrangerer Kongressen.com en større paneldebat om netop FN i samarbejde med Folketingets formand, Mogens Lykketoft, der er kandidat til posten som formand for FN’s Generalforsamling i perioden 2015-2016. Arrangementet finder sted i Fællessalen på Christiansborg onsdag den 18. september 2013 fra kl. 9.15-11.30 og er åbent for alle. Panelet ved arrangementet ser ud som følger:
Værter: Kongressen.com og Mogens Lykketoft, der holder velkomsttalen
I panelet:
– Rasmus Søndergård, USA-analytiker
– Flemming Splidsboel, ph.d. i russisk udenrigspolitik, KU
– Peter Kim Laustsen, FN-analytiker, Forsvarsakademiet
– Jeppe Kofod, formand for Udenrigspolitisk Nævn
Ordstyrerne på arrangementet er redaktør Anders Agner Pedersen og nyhedschef Jens Aagaard, begge her fra Kongressen.com
Arrangementet er gratis for alle, men da der er begrænset antal pladser i Fællessalen, fordeles billetterne efter først til mølle princippet. Tilmelding til arrangementet er nu åben og sker på følgende måde:
Send mail til fndebat@gmail.com med navn, adresse og telefonnummer på de personer, tilmeldingen drejer sig om. Disse oplysninger er påkrævet i henhold til Folketingets sikkerhedsregler. Du vil kort efter din tilmelding modtage en mail, der bekræfter din tilmelding. Som udgangspunkt er tilmeldingen bindende og er du forhindret i at deltage, bedes du melde afbud via samme mailadresse som tilmeldingen.
Da alle gæster skal igennem Folketingets sikkerhedstjek ved ankomsten anbefales det at komme i god tid.
Vel mødt til en spændende debat om FN anno 2013.

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen