Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com ønsker glædelig jul og godt nytår

Et hæsblæsende 2013 nærmer sig afslutningen og 2014 står for døren. Hele holdet på Kongressen.com ønsker læserne glædelig jul og på gensyn i, hvad der uden tvivl bliver et spændende 2014. Vi lader for en stund julefreden sænke sig og vender tilbage igen torsdag den 2. januar 2014

Julen står for døren og om ganske få dage vendes det sidste blad i kalenderen for 2013. Det har været et begivenhedsrigt år, både i amerikansk politik og her på Kongressen.com. Sundhedsreformen, konflikten i Syrien, regeringsnedlukningen og NSA-skandalen er blot nogle af de mange begivenheder, der har været med til at sætte dagsorden i det forgangne år.
I 2014 bliver den altoverskyggende politiske begivenhed uden tvivl midtvejsvalget til november, hvor både Demokraterne og Republikanerne har meget på spil. Demokraterne skal forsøge at tilbagevriste Huset fra Republikanerne, mens Republikanerne skal forsøge at nå frem til en form for intern afklaring om, hvorvidt det er den moderate Christie-linje eller Cruz’ Tea Party-kurs, der skal danne rammerne om fremtidens republikanske parti.
Her på Kongressen.com ser vi frem til 2014 med store forventninger. Holdet er i topform og klar til at give læserne den bedste dækning af begivenhederne.

Gennem hele 2013 har holdet vokset sig stadig større og stærkere, således at vi nu på såvel indenrigs- som udenrigspolitikken har et stærkt team af fagskribenter. Fra starten af 2014 bliver holdet yderligere forstærket, da vi har hentet to nye skribenter ind, som skal tage sig af dækningen af to nye fagområder her på Kongressen.com
Christa Jacobsen, der er kandidat i globale studier fra RUC med speciale i Latinamerika, starter efter nytår med at dække relationerne mellem USA og de latinamerikanske lande.
Marie-Louise Andersen, der er cand.public fra SDU med speciale i religion, vil fra januar skrive fast om religions betydning i amerikansk politik.
Endelig afløser vores ’Æsel’ fra ’Æslet & Elefanten’, David S. Miller, Dan Jørgensen som klimaanalytiker, nu hvor Dan er blevet fødevareminister.

Det er med andre ord et hold i absolut stærkeste opstilling, der gør klar til 2014. Vi starter igen torsdag den 2. januar med det store Obama-tema, som vil køre gennem hele januar. Vi er netop nu ved at færdiggøre antologien, så den er klar til udgivelse mandag den 20. januar. I den forbindelse skal det nævnes, at vi har oplevet så overvældende interesse for debatten på Borgen den 20. januar, at vi nu må melde alt udsolgt.

Hele holdet på Kongressen.com siger tak for et godt 2013 og på gensyn til et spændende 2014. Rigtig glædelig jul, godt nytår og på gensyn igen torsdag den 2. januar 2014.

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen