Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com præsenterer ’Fireside Chats’

Amerikanerne har valgt ny præsident. Han hedder Donald Trump og det betyder, at der er masser at tale om, hver eneste uge. Så det begynder vi at gøre nu her på Kongressen.com i den nye podcast ’Fireside Chats’

En måned er gået siden Donald Trump vandt det amerikanske præsidentvalg. Tiden efter sejren er blandt andet blevet brugt til at sætte det meste af sit ministerhold, sende bunker af tweets ud og sende både indenrigs- og udenrigspolitiske signaler. Og som med alt andet med Donald Trump er det ikke gået stille for sig.

Der er med andre ord nok at tale om, både nu og fremadrettet, hvad angår begivenhederne i amerikansk politik. Derfor er vi her på Kongressen.com glade for at kunne præsentere vores nye podcast-format med titlen ’Fireside Chats’.

Vi sender programmet fra hjertet af Washington D.C., hvor Stine Kromann Dragsted, kendt fra P1 Orientering, sammen med Anders Agner Pedersen, redaktør her på Kongressen.com, ser nærmere på de aktuelle begivenheder i amerikansk politik.

Programmets titel er inspireret af præsident Roosevelts legendariske radioprogram, hvor han hver uge fortalte amerikanerne om nogle af de forskellige begivenheder, der prægede dagsordenen tilbage i 30’erne og starten af 40’erne.
Og Roosevelts ord fra den gang holder fortsat:
“In politics, nothing happens by accident. If it happens, you can bet it was planned that way.”

Rigtig god fornøjelse med denne første udgave af ’Fireside Chats’.
Den kan høres via linket her:
Hør ‘Fireside Chats’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen