Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com præsenterer ‘Glimt Af Amerika’

Fredag den 27. marts udkommer bogen ‘Glimt Af Amerika’. En bog, der gennem glimt fra alle dele af det amerikanske samfund tegner et portræt af amerikanerne og Amerika. I løbet af de kommende uger, vil du her på Kongressen.com kunne læse uddrag fra flere af bogens kapitler

I løbet af de kommende uger, vil du her på Kongressen.com kunne få et indblik i den nye bog ‘Glimt Af Amerika’, der udkommer på Forlaget Rosenkilde. Bag bogen står redaktør Anders Agner Pedersen, mens en række af skribenterne her på Kongressen.com har bidraget med kapitler til bogen.
Formålet med bogen er at skildre det amerikanske samfund og amerikanerne. Og ikke bare de dele, som vi kender fra serier, film eller rejser. Altså steder som New York, Californien og Florida. For de dele er også Amerika, men det er så langt fra hele Amerika. Hvilket er grunden til, at bogen tager læseren med rundt til alle dele af landet. Steder som Alaska, Ohio, Alabama, Michigan, Minnesota og North Dakota.
Efter aftale med forlaget, bringer vi her på Kongressen.com uddrag af flere af bogens kapitler, skrevet af skribenter her på Kongressen.com
I forbindelse med udgivelsen, vil Kongressen.com være værter for en række forskellige arrangementer. Dem kan du læse mere om i de kommende dage.
Rigtig god fornøjelse med denne måneds tema her på Kongressen.com og god fornøjelse med ‘Glimt Af Amerika’, når den udkommer fredag den 27. marts.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen