Kongressen.com
Analyse Nyheder Perspektiv

Kongressen.com præsenterer ‘Kongressen Live’

Kongressen.com udvider nu dækningen af amerikansk politik, så den i også fremtiden kommer til at omfatte vores nye podcast ‘Kongressen Live’. Her vil vores analytikere løbende se nærmere på den aktuelle udvikling over there

Om godt et år går amerikanerne til valg, når Amerikas 45. præsident skal findes. Det bliver uden tvivl en både barsk, tæt og medrivende valgkamp, som vi her på Kongressen.com ser frem til at følge tæt. Som en del af valgkampsdækningen, er vi derfor meget glade for at kunne løfte sløret for et nyt tiltag her på Kongressen.com, nemlig ‘Kongressen Live’. En ny podcast-udsendelse, hvor vores analytikere løbende vil udlægge den amerikansk politiske tekst og ikke mindst valgkampen, som den udvikler sig.
Første udsendelse kan du høre i dag, hvor redaktør Anders Agner Pedersen og programmets værtinde, Mette Rolan Kjærsgaaard, ser nærmere på situationen hos henholdsvis Demokraterne og Republikanerne. Ikke mindst set i lyset af de seneste tv-debatter hos begge partier.
Programmet kan høres via linket her:
Kongressen Live 16. oktober 2015 podcast

Vi håber, at I vil tage godt imod ‘Kongressen Live’ og glæder os til at fortsætte dækningen af amerikansk politik. Nu også som podcast.

Læs også

Morgen I Amerika: Yngre løver positionerer sig til kampen om præsidentposten

Lars Græsborg Mathiasen

Mattis-effekten er taget af – fyring forude?

Philip Chr. Ulrich

Morgen I Amerika: Kan Demokraternes splittelse sikre Trump et genvalg?

Lars Græsborg Mathiasen

Venstrefløjen styrket i New York, trods Nixons nederlag til Cuomo

Johan Wizan

Økonomien er til Trumps fordel netop nu

Kongressen

Morgen I Amerika: Sådan knuser du dine præsidentdrømme

Lars Græsborg Mathiasen