Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com præsenterer ‘Kongressen Live’

Kongressen.com udvider nu dækningen af amerikansk politik, så den i også fremtiden kommer til at omfatte vores nye podcast ‘Kongressen Live’. Her vil vores analytikere løbende se nærmere på den aktuelle udvikling over there

Om godt et år går amerikanerne til valg, når Amerikas 45. præsident skal findes. Det bliver uden tvivl en både barsk, tæt og medrivende valgkamp, som vi her på Kongressen.com ser frem til at følge tæt. Som en del af valgkampsdækningen, er vi derfor meget glade for at kunne løfte sløret for et nyt tiltag her på Kongressen.com, nemlig ‘Kongressen Live’. En ny podcast-udsendelse, hvor vores analytikere løbende vil udlægge den amerikansk politiske tekst og ikke mindst valgkampen, som den udvikler sig.
Første udsendelse kan du høre i dag, hvor redaktør Anders Agner Pedersen og programmets værtinde, Mette Rolan Kjærsgaaard, ser nærmere på situationen hos henholdsvis Demokraterne og Republikanerne. Ikke mindst set i lyset af de seneste tv-debatter hos begge partier.
Programmet kan høres via linket her:
Kongressen Live 16. oktober 2015 podcast

Vi håber, at I vil tage godt imod ‘Kongressen Live’ og glæder os til at fortsætte dækningen af amerikansk politik. Nu også som podcast.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen