Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com sætter fokus på midtvejsvalget

Midtvejsvalget nærmer sig med hastige skridt og derfor sætter vi her på Kongressen.com fokus på midtvejsvalget den kommende måned frem til valgdagen tirsdag den 4. November

Årets uden sammenligning vigtigste begivenhed i amerikansk politik står for døren, nemlig midtvejsvalget tirsdag den 4. November.
En begivenhed, vi her på Kongressen.com vil følge tæt med daglige artikler og analyser. Desuden kommer vi til afholde en række arrangementer i forbindelse med valget, som vi glæder os til at dele med alle vores læsere inden længe.
Midtvejsvalget tegner lige nu til at blive en succes for Republikanerne, som ikke bare ser ud til at fastholde flertallet i Repræsentanternes Hus, men også har gode muligheder for at vinde flertallet i Senatet.
Kampen om Senatet tegner imidlertid til at blive meget tæt og lige nu er der dødt løb i flere afgørende stater. Derfor bliver den kommende måned også en særdelses spændende en af slagsen og vi på Kongressen.com glæder os til at give vores læsere skarpe artikler og analyser om slagets gang.
Rigtig god fornøjelse med det store midtvejstema her på Kongressen.com

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen