Kongressen.com
Analyse

Kongressen.com sætter fokus på midtvejsvalget

Midtvejsvalget nærmer sig med hastige skridt og derfor sætter vi her på Kongressen.com fokus på midtvejsvalget den kommende måned frem til valgdagen tirsdag den 4. November

Årets uden sammenligning vigtigste begivenhed i amerikansk politik står for døren, nemlig midtvejsvalget tirsdag den 4. November.
En begivenhed, vi her på Kongressen.com vil følge tæt med daglige artikler og analyser. Desuden kommer vi til afholde en række arrangementer i forbindelse med valget, som vi glæder os til at dele med alle vores læsere inden længe.
Midtvejsvalget tegner lige nu til at blive en succes for Republikanerne, som ikke bare ser ud til at fastholde flertallet i Repræsentanternes Hus, men også har gode muligheder for at vinde flertallet i Senatet.
Kampen om Senatet tegner imidlertid til at blive meget tæt og lige nu er der dødt løb i flere afgørende stater. Derfor bliver den kommende måned også en særdelses spændende en af slagsen og vi på Kongressen.com glæder os til at give vores læsere skarpe artikler og analyser om slagets gang.
Rigtig god fornøjelse med det store midtvejstema her på Kongressen.com

Læs også

Republikanernes playliste

Lasse Charley Pedersen

Delstaten berømt for gambling men overset på vigtige områder

Christian Damgaard Qvist

Det Republikanske Parti har forladt Bush og Reagan

Kaia Fallinge og Lasse Pedersen

Kampen Om Amerika – Sommerstatus Demokraterne

Kongressen

Californiens brande lægger hårdt pres på Kamala Harris

Kaia Fallinge og Lasse Pedersen

Republikanerne har lang vej til comeback – her Trumps vej

Lasse Charley Pedersen