Kongressen.com
Nyheder

Kongressen.com udvider dækningen af USA med sport

Kongressen.com fortsætter udvidelsen af den i forvejen omfattende dækning af USA. Således kan du i fremtiden se frem til at få en dybdegående dækning af sports betydning for det amerikanske samfund her på Kongressen.com

Kære læsere!

Jeg har glædet mig til at skulle dele denne gode nyhed med jer. Vi fortsætter nemlig udvidelsen af vores dækning af USA her på Kongressen.com med et nyt element, som er yderst relevant i forståelsen af det amerikanske samfund, nemlig sport.

Således har vi sat et stærkt hold på i alt fire sports skribenter sammen, som fremadrettet vil skrive om amerikansk sport her på Kongressen.com. Nøjagtig som de øvrige skribenter og analytikere her på mediet, er de fire herrer stærke kapaciteter inden for de sportsgrene, de hver kommer til at dække fremadrettet.
Jeppe Dong Abrahamsen tager sig af football og baseball, Simon Ydesen ishockey, Anders Friis Daugbjerg basket og Jonas Hagemann Jensen fodbold.

Dækningen af amerikansk sport her på Kongressen.com bliver ikke den klassiske sportsjournalistik med historier om transfers, kampreferater og den slags. Det bliver artikler og analyser som tager fat i emner og personhistorier, som er relevante i et større amerikansk samfundsperspektiv. Det kan være sagen om sportsfolk, der knælede under nationalmelodien. Det kan være historien om at dette års NBA-vindere fra Golden State Warriors ikke vil møde Trump i Det Hvide Hus. Eller historien om, hvordan stadig flere amerikanske forældre ikke længere vil lade deres børn spille football af frygt for de hovedskader, flere gennem årene er blevet ramt af.

Sport spiller en kolossal stor rolle i de amerikanske lokalsamfund og er en af nøglerne til at forstå den almindelige amerikaners hverdag, uanset hvilken delstat han eller hun måtte bo i.

Derfor glæder jeg mig også over, at det er lykkes at sætte et så kompetent hold af sports skribenter, som på fineste vis vil supplere resten af holdet, og tilføre vores dækning af det amerikanske samfund et vigtigt nyt element, nemlig sport.

Rigtig god fornøjelse med første artikel i dag og med den kommende dækning af amerikansk sport her på Kongressen.com.

Alt godt

Anders Agner
Chefredaktør, Kongressen.com

Læs også

Kongressen.com og Planetariet præsenterer: ‘Rumkapløbet Der Skabte Historie’

Kongressen

Mueller-rapporten er ude!

Kongressen

Kongressen.com og CPH:DOX inviterer til ‘American Dharma’

Kongressen

Kongressen.com på Folkeuniversitetet i København

Kongressen

Kongressen.com udvider udenrigs-holdet

Kongressen

USA Memo: Trump angriber CIA, polar vortex fortsætter og Trump støtter Juan Guiado

Kongressen