Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen Forlag præsenterer ‘8 Sekunder I Dallas’

I dag udkommer ‘8 Sekunder I Dallas’ på Kongressen Forlag. Anders Agner Pedersen er rejst til Dallas, Texas, for at fortælle historien om John F. Kennedy, der på 8 sekunder gik fra menneske til myte den 22. november 1963

Den 22. november 1963 gik John F. Kennedy fra menneske til myte. Hans liv er siden blevet fejret som en epoke i amerikansk historie og hans død blevet en af de største konspirationer nogensinde.

I ’8 Sekunder I Dallas – Da Kennedy Gik Fra Menneske Til Myte’ er Anders Agner Pedersen taget til Dealey Plaza i Dallas, Texas. Stedet, hvor Lee Harvey Oswalds dræbende skud på 8 sekunder forandrede Amerika for altid, og forvandlede Kennedy fra menneske til myte.

Vi håber at I vil tage godt imod ‘8 Sekunder I Dallas’.
Den kan købes via linket her:
Køb ‘8 Sekunder I Dallas’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen