Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Kongressen Forlag præsenterer ‘Byen De Kalder Chiraq’

I dag udkommer ‘Byen De Kalder Chiraq’ på Kongressen Forlag. Agnete Wismer er taget til Chicagos South Side for at se nærmere på, hvorfor Chicago år efter år er Amerikas ‘murder capital’.

Intet sted i USA sker der så mange mord, som det er tilfældet i Chicago. Dagligt er der folk, der bliver dræbt, ofte grundet bandekriminalitet. Og flere dele af byen er så hårdt belastet af kriminalitet, at folk frarådes at færdes der.

I ’Byen De Kalder Chiraq’ er Agnete Wismer taget til Chicagos South Side, hvor vold, våben og drab er en fast del af hverdagsbilledet. Og hvor man ikke skal lede længe for at finde pårørende til folk, der har mistet livet på grund af våben.

En af de mange efterladte er Marsha, hvis søn Tommy på meningsløs vis blev dræbt af skud. Marsha er stadig knuget af sorg, men håber fortsat at tingene en dag bliver bedre. For situationen lige nu, er alt andet end holdbar i byen, de kalder Chiraq.

Vi håber at I vil tage godt imod ’Byen De Kalder Chiraq’.
Den kan købes via linket her:
Køb ´Byen De Kalder Chiraq´ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen