Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Litteratur

Kongressen Forlag præsenterer ‘Fodbold I Guds Eget Land’

I dag udkommer ‘Fodbold I Guds Eget Land’ på Kongressen Forlag. Svend Rybner fortæller den spændende historie om fodboldens indtog i et land, der nu drømmer om at vinde de helt store fodboldtrofæer

Fodbold er for alvor på vej frem i USA. Efter en lang og omtumlet tilværelse, har de seneste to årtier i kølvandet på VM 94 for alvor får amerikanerne med på fodbold-vognen.

På fredag skrives endnu et nyt kapitel ind i den amerikanske ´soccer´-historie, når Copa America for første gang sparkes i gang på amerikansk græs. Samme år, som turneringen kan fejre 100 års jubilæum.

Amerikanerne har med andre ord taget fodbolden til sig og forventningerne til, at Jürgen Klinsmann og resten af landsholdet kan drive det vidt, er store.

I ’Fodbold I Guds Eget Land’ fortæller fodboldhistoriker Svend Rybner historien om en sport, amerikanerne var længe om at tage til sig, men som du nu for alvor har kastet deres kærlighed på. Og drømmer gyldne drømme om at sejre inden for. Måske allerede denne sommer.

Vi håber at I vil tage godt imod ’Fodbold I Guds Eget Land’.

Den kan købes via linket her:
Køb ‘Fodbold I Guds Eget Land’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen