Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Litteratur

Kongressen Forlag præsenterer ´Frygt og Foragt´

I dag udkommer ´Frygt og Foragt – Da middelklassen fik nok´ på Kongressen Forlag. Værket ser nærmere på den vrede og frustration, der hersker blandt mange vælgere rundt om i delstaterne over det politiske system

Den amerikanske vrede er stor i øjeblikket. Frustrationen over et politisk system, der udretter tæt på ingenting, har gjort, at mange rundt i delstaterne har fået nok.
I ‘Frygt & Foragt – Da middelklassen fik nok’ er Christine Brink og Morten Buttler rejst til Michigan.
En klassisk arbejderstat, der stadig mærker efterdønningerne af finanskrisen og hvor borgerne forgæves spejder efter politiske løsninger. Men ikke kan få øje på nogen, og derfor har valgt at kigge i andre retninger. Nemlig i retning af Donald Trump.

Vi håber at I vil tage godt imod ´Frygt Og Foragt´.

Den kan købes via linket her:
Køb ‘Frygt Og Foragt’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen