Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Litteratur

Kongressen Forlag præsenterer ´I Supermagtens Tjeneste´

I dag udkommer ´I Supermagtens Tjeneste´ på Kongressen Forlag. Udenrigsredaktør Philip Chr. Ulrich ser nærmere på den amerikanske veterankultur både aktuelt og historisk

De tager i krig som helte, men mange af dem vender hjem med ar på både krop og sjæl.
‘I Supermagtens Tjeneste’ ser nærmere på de amerikanske krigsveteraner og går i dybden med, hvordan de oplever hjemkomsten efter tiden på slagmarken.

Bag værket står Philip Chr. Ulrich, udenrigsredaktør på Kongressen.com og en af landets førende forsvars- og sikkerhedspolitiske analytikere.

Vi håber, at I vil tage godt imod ´I Supermagtens Tjeneste´.

Den kan købes via linket her:
Køb ‘I Supermagtens Tjeneste’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen