Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen Forlag præsenterer ‘Kandidaterne 2016’

I dag udkommer ‘Kandidaterne 2016’ på Kongressen Forlag. Et hold af skribenter her på Kongressen.com ser nærmere på en række af de kandidater, der lige nu bejler til posten som USA’s næste præsident

Hillary Clinton, Bernie Sanders, Marco Rubio, Jeb Bush, Ted Cruz, Donald Trump. Listen af kandidater, der ønsker at blive Amerikas næste præsident er lang. Hvem, der bliver USA’s 45. commander-in-chief afgøres tirsdag den 8. november 2016. Mens feltet af republikanske bejlere længe har været så stort, at der ikke var plads til samtlige kandidater på debatscenen samtidig, har det hos Demokraterne længe været en tvekamp mellem Hillary Clinton og Bernie Sanders.

I ’Kandidaterne 2016’ ser et hold af skribenter fra Kongressen.com nærmere på nogle af de mange kandidater, der alle drømmer om at afløse Barack Obama. Hvem det bliver, er endnu uvist. Men at det bliver en af dem, der her portrætteres i ’Kandidaterne 2016’ er overvejende sandsynligt.

Kapiteloversigten ser ud som følger:
Åbningsanalyse af Anders Agner Pedersen og Mette Laursen
Hillary Clinton af Katrine Jo Andersen
Bernie Sanders af Agnete Wismer
Marco Rubio af Anders Agner Pedersen
Donald Trump af Kristoffer Miles
Jeb Bush af Mette Laursen
Ben Carson af Johan Wizan
Carly Fiorina af Simone Okkels
Ted Cruz af Emil Lee Madsen

Bogen er redigeret af chefredaktør Anders Agner Pedersen og redaktionschef Mette Laursen og kan købes via linket her:
Køb ‘Kandidaterne 2016’ her

Vi håber at I vil tage godt imod ´Kandidaterne 2016´.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen