Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Litteratur

Kongressen Forlag præsenterer ’Obama Doktrinen’

I dag udkommer ‘Obama Doktrinen’ på Kongressen Forlag. Philip Chr. Ulrich ser nærmere på præsident Obamas udenrigspolitik de forgangne otte år

Han er kendt som en af verdenshistoriens bedste kommunikatorer. Ikke desto mindre har mange, inklusiv præsident Obama selv, haft vanskeligt ved præcist at definere, hvad hans udenrigspolitiske strategi er.

I ’Obama Doktrinen’ ser Philip Chr. Ulrich nærmere på Obamas tid som commander-in-chief og undersøger om det overhovedet giver mening at tale om en Obama doktrin? Og hvad den i så fald går ud på.

Onsdag den 11. maj kl. 15.30-17 fortæller Philip mere om udgivelsen ved den store Obama doktrin konference, som Kongressen.com sammen med Martin Lidegaard er værter for. Konferencen finder sted på Christiansborg og er udsolgt.

Vi håber, at I vil tage godt imod ’Obama Doktrinen’.
Den kan købes via linket her:
Køb ’Obama Doktrinen’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen