Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Litteratur

Kongressen Forlag præsenterer ‘Ørnen, Bjørnen Og Dragen’

I dag udkommer ‘Ørnen, Bjørnen Og Dragen’ på Kongressen Forlag. Christina Boutrup, Flemming Splidsboel og Anders Agner Pedersen ser nærmere på forholdet mellem USA, Kina og Rusland

USA, Kina og Rusland er tre af de største spillere på den globale magtscene. Og i en stadig mere kompleks verdensorden, bliver relationen mellem de tre stormagter stadig vigtigere.

I ‘Ørnen, Bjørnen Og Dragen’ ser Christina Boutrup, Flemming Splidsboel og Anders Agner Pedersen nærmere på de tre lande og forholdet mellem dem.

For selv de ikke bryder sig om det i hverken Washington D.C., Moskva eller Beijing, så er realiteten i dag, at den ene stormagt ikke kan agere uden at forholde sig til, hvad de to andre vil sige til det.

Christina Boutrup, Flemming Splidsboel og Anders Agner Pedersen er kendt som nogle af Danmarks førende eksperter inden for hver deres område. Christina med Kina, Flemming med Rusland og Anders med USA.

De har alle flere bogudgivelser bag sig, og optræder ofte i både tv og radio som analytikere inden for henholdsvis kinesiske, russiske og amerikanske forhold.

Vi håber at I vil tage godt imod ‘Ørnen, Bjørnen Og Dragen’.
Den kan købes via linket her:
Køb ‘Ørnen, Bjørnen Og Dragen’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen