Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen Forlag præsenterer ’Rubio, Castro og det nye Amerika’

I dag åbner Kongressen Forlag, hvor vi fremover vil udgive e-bøger om amerikansk politik og samfundsforhold. Første udgivelse ’Rubio, Castro og det nye Amerika’ udkommer i dag og sætter fokus på vigtigheden af latinovælgerne i en præsidentvalgkamp og to af de mest prominente latinopolitikere – republikaneren Marco Rubio og demokraten Julian Castro

Det amerikanske samfund er under hastig forandring i disse år. I 2050 vil hver fjerde amerikaner have latino-baggrund, hvilket er en fordobling i forhold til 2015. Hos både Republikanerne og Demokraterne, har man fremtrædende politikere med latinobaggrund. Hos Republikanerne er Marco Rubio trådt helt op på den store scene som en af favoritterne til at vinde partiets præsidentnominering. Og hos Demokraterne har man store forventninger til Julian Castro, tidligere borgmester i San Antonio og nuværende minister, der er udset til at spille en central rolle i Hillary Clintons valgkamp.
Begge er de repræsentanter for fremtidens Amerika og begge skal de hjælpe deres parti med at sikre latino-vælgernes gunst i 2016. For nøjagtig som ved de foregående valg, er lige netop denne vælgergruppe afgørende for udfaldet.
I ’Rubio, Castro og det nye Amerika’ er Anders Agner Pedersen rejst til Rubios hjemby, Miami, og Julian Castros ditto, San Antonio for at gå i fodsporene på de to politikere, der fra hver deres side af midten er udset som fremtidens mænd i amerikansk politik. Og som af stadig flere nævnes blandt de mest seriøse bud, når talen falder på, hvem der en dag bliver USA’s første præsident eller vicepræsident med latino-baggrund.

Om det så allerede bliver i 2016, ja, det vil den kommende valgkamp vise. Men at Marco Rubio og Julian Castro er to politikere, vi kommer til at høre mere til de kommende år, er der næppe tvivl om.

’Rubio, Castro og det nye Amerika’ udkommer på Kongressen Forlag, der åbner i dag. Her vil vi løbende udgive e-bøger om amerikansk politik og samfundsforhold. Udgivelser, vi selvfølgelig kommer til at skrive mere om her på Kongressen.com
Med etableringen af Kongressen Forlag er det vores hensigt at tilføje et yderligere element til vores dækning af Amerika, nemlig de længere tekstformater, som supplement til den daglig dækning her på Kongressen.com og gennem vores podcast Kongressen Live.
Vi håber at I vil tage godt imod Kongressen Forlag og ikke mindst ’Rubio, Castro og det nye Amerika’ som kan købes via linket her:
Køb Rubio, Castro og det nye Amerika her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen