Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen Forlag præsenterer ‘Scener Fra Et Primærvalg’

I dag udkommer ‘Scener Fra Et Primærvalg’ på Kongressen Forlag. Johan Wizan har siden efteråret 2015 rejst rundt i USA for at dække valgkampen og fortæller her nogle af de mange historier fra en på alle måder historisk valgkamp

Det amerikanske præsidentvalg er i fuld gang og har indtil videre vist sig som et af de mest dramatiske, uforudsigelige og medrivende i historien.

Hos Republikanerne har Donald Trump sat partiet på den anden ende og hos Demokraterne har socialisten Bernie Sanders givet favoritten Hillary Clinton mere modstand end nogen havde forventet.

Johan Wizan har siden efteråret 2015 rejst rundt i USA og dækket valgkampen for Kongressen.com.

I ‘Scener Fra Et Primærvalg’ fortæller han nogle af de mange historier fra en primærvalgkamp, der dagligt har udfordret normerne i amerikansk politik.

Vi håber at I vil tage godt imod ’Scener Fra Et Primærvalg’.

Den kan købes via linket her:
Køb ‘Scener Fra Et Primærvalg’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen