Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Litteratur

Kongressen Forlag præsenterer ‘Skoler I Skudlinjen’

I dag udkommer ‘Skoler I Skudlinjen’ på Kongressen Forlag. Hans Dahl-Nielsen ser nærmere på et fænomen, der langt fra er nyt, men desværre stadig aktuelt, nemlig skoleskyderier

Vi har desværre set det ganske mange gange. Tragedier, hvor gale mennesker er gået amok på amerikanske skoler, gymnasier og universiteter, og dræbt uskyldige.

Og selv om der gang på gang bliver iværksat nye tiltag for at komme problemet til livs, er det fortsat ikke lykkedes.
I ‘Skoler I Skudlinjen’ ser Hans Dahl-Nielsen nærmere på et fænomen, der langt fra er nyt i USA, men som beklageligvis stadig er aktuelt – skoleskyderier.

Vi håber at I vil tage godt imod ‘Skoler I Skudlinjen’.

Den kan købes via linket her:
Køb ‘Skoler I Skudlinjen’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen