Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen Forlag præsenterer ’Støvet i Californien’

I dag udkommer ‘Støvet i Californien’ på Kongressen Forlag. Simone Okkels er rejst til et tørkeramt Californien, for at se nærmere konsekvenserne af klimaforandringerne i en delstat, der normalt forbindes med stjernestøv, men som nu mest bare er præget af støv

Klimaforandringerne har for alvor ramt Californien. Flere steder i ’The Sunshine State’ er der vandmangel, og tørken ødelægger landbruget. Ikke desto mindre er det vanskeligt for præsident Obama at få luft under klimadagsordenen. Det bundfrosne klima i Washington gør, at der ikke er de store udsigter til en ambitiøs føderal klimapolitik, og i de enkelte delstater, ja, der er det i høj grad afhængig af, hvem der sidder for bordenden. For at klimapolitik ikke står højt på den republikanske prioritetsliste er ingen hemmelighed. Selv om konsekvenserne ellers bliver stadig tydeligere for hver dag, der går.

I ’Støvet i Californien’ er Simone Okkels rejst til et tørkeramt Californien for at se nærmere på konsekvenserne af vandmanglen i en stat, der ellers normalt forbindes med glitter og glamour. Ingen af delene er der dog meget af hos landmanden Joe Del Bosque eller de andre borgere i de udtørrede områder. Her er der tværtimod støv, så langt øjet rækker. Og der er ikke noget der tyder på, at det bliver bedre lige foreløbig. Snarere tværtimod.

Vi håber at I vil tage godt imod ‘Støvet i Californien’.
Den kan købes via linket her:
Køb ‘Støvet i Californien’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen