Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen Forlag præsenterer ‘To Skridt Frem Og Et Tilbage’

I dag udkommer ‘To Skridt Frem Og Et Tilbage’ på Kongressen Forlag. Rasmus Søndergaard ser nærmere på nogle af de mange paradokser i forholdet mellem USA og menneskerettighederne.

Amerikanerne hylder menneskerettigheder. Og slås for dem, både i USA og i resten af verden. For det meste, i hvert fald. For historien har vist, at USA og menneskerettighederne er en relation brolagt af paradokser. Både derhjemme og internationalt. Ved flere lejligheder har man set eksempler på, at USA lader menneskerettighederne glide i baggrunden, hvis der er større nationale interesser på spil. Selv om supermagten kritiserer andre lande for at gøre netop dette.

I ’To Skridt Frem Og Et Tilbage’ ser Rasmus Sinding Søndergaard nærmere på USA og menneskerettighederne gennem tiden og undersøger, hvorfor amerikanerne ind i mellem har det med at glemme de rettigheder, de ellers normalt hylder.

Onsdag den 13. januar kl. 15-17 fortæller Rasmus mere om udgivelsen ved den store menneskerettighedskonference, som Kongressen.com sammen med Amnesty og Udenrigspolitisk Selskab er værter for. Konferencen finder sted hos Amnesty og tilmelding sker via amnesty.dk

Vi håber, at I vil tage godt imod ’To Skridt Frem Og Et Tilbage’.
Den kan købes via linket her:
Køb ‘To Skridt Frem Og Et Tilbage’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen