Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com sætter fokus på det amerikanske militær

USA er uden sammenligning verdens militære supermagt, men der sker store ændringer både i operationerne og ikke mindst i de militære budgetter i disse år. Derfor sætter vi her på Kongressen.com nu fast fokus på det amerikanske militær med analysen ’Pentagon-fokus’

Det amerikanske militær gennemlever store forandringer i disse år. Verdens uden sammenligning største hær skal have trimmet budgetterne og indstille sig på tiden efter krigene i Irak og Afghanistan. Samtidig er fokus for alvor ved at blive rettet mod Asien, hvor det amerikanske militær forøger tilstedeværelsen, blandt andet i form af hangarskibe.

Her på Kongressen.com er vi derfor glade for at kunne præsentere et nyt fast indlæg under titlen ’Pentagon-fokus’. Hver den første torsdag i måneden, startende i dag, sættes der fokus på et aktuelt tema inden for det amerikanske militær.

Manden bag analyserne er Philip Chr. Ulrich, der er fuldmægtig ved Forsvarsakademiet med særlig fokus på netop det amerikanske militær.

God fornøjelse med dagens analyse om, hvad USA’s krigere nu skal lave og med ’Pentagon-fokus’ fremover.

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen