Kongressen.com
Analyse Nyheder Sikkerhedsrådet

Kongressen.com sætter fokus på det amerikanske militær

USA er uden sammenligning verdens militære supermagt, men der sker store ændringer både i operationerne og ikke mindst i de militære budgetter i disse år. Derfor sætter vi her på Kongressen.com nu fast fokus på det amerikanske militær med analysen ’Pentagon-fokus’

Det amerikanske militær gennemlever store forandringer i disse år. Verdens uden sammenligning største hær skal have trimmet budgetterne og indstille sig på tiden efter krigene i Irak og Afghanistan. Samtidig er fokus for alvor ved at blive rettet mod Asien, hvor det amerikanske militær forøger tilstedeværelsen, blandt andet i form af hangarskibe.

Her på Kongressen.com er vi derfor glade for at kunne præsentere et nyt fast indlæg under titlen ’Pentagon-fokus’. Hver den første torsdag i måneden, startende i dag, sættes der fokus på et aktuelt tema inden for det amerikanske militær.

Manden bag analyserne er Philip Chr. Ulrich, der er fuldmægtig ved Forsvarsakademiet med særlig fokus på netop det amerikanske militær.

God fornøjelse med dagens analyse om, hvad USA’s krigere nu skal lave og med ’Pentagon-fokus’ fremover.

Læs også

100 mio. seere lokker: Trump og Bloomberg kan ikke holde sig fra Super Bowl

Lars Græsborg Mathiasen

Bernie Sanders store latino-sats på Facebook

Katrine Villarreal Villumsen

Demokratiske kandidater lover tilbagetrækning – men kan de det?

Philip Chr. Ulrich

Konflikten mellem Iran og USA understreger hvor handlingslammet Europa er når international politik bliver sikkerhedspolitisk

Kongressen

Kongressen.com og Comwell i samarbejde om 2020 valg events

Kongressen

Svækker Libyen-konflikten det amerikansk-tyrkiske forhold?

Kongressen