Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Lige på & Trump

Lige på & Trump: Derfor er præsidentens favoritkanal også USA’s mest populære

I denne uges to episoder af Lige på & Trump kigger chefredaktør Anders Agner og tv-redaktør Lars Græsborg Mathiasen nærmere på to emner.

Det ene er Fox News, præsidentens ubestridte favorit-kanal på tv, som også er amerikanernes klare favorit. Hvad gør kanalen så stærk og hvem har egentlig stået bag den?

Det andet program handler om James Carville, som Kongressen.com som det eneste medie i Danmark fik mulighed for at tale med, da han var i landet for nyligt.

Lige på & Trump produceres af Kongressen.com for Ekstra Bladet TV. Det er for abonnenter og kan ses lige her.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen