Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Lige på & Trump

Lige på & Trump: Er USA klar til gamle Bernie på nye flasker?

I denne uges to udgaver af Lige på & Trump sætter chefredaktør Anders Agner og tv-redaktør Lars Græsborg Mathiasen fokus på to emner:

  • Bernie Sanders kandidatur anno 2020 har to fordele og tre ulemper – spørgsmålet er, om USA er klar til gamle Bernie på nye flasker?
  • Justin Amash, medlem af repræsentanternes hus fra Michigan, er en særlig mand: han har, som den eneste republikaner, udtalt, at han mener præsident Trump bør stilles for en rigsret. Nu er han dead man walking på Capitol Hill. Interview med Susan Demas, Inside Michigan Politics/Michigan Advance.

Lige på & Trump produceres af Kongressen.com for Ekstra Bladet TV. Det er for abonnenter. Programmerne kan ses lige her.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen