Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Lige på & Trump

Lige på & Trump: Var det Obamas ydmygelser, der skabte præsident Trump?

Hver uge leverer chefredaktør Anders Agner og tv-redaktør Lars Græsborg Mathiasen to episoder af Lige på & Trump til Ekstra Bladet TV. Programmerne kan findes i +Play for abonnenter.

I denne uges første episode taler de om dette års White House Correspondents Dinner, der nok engang ikke fik besøg af præsident Donald Trump, der har undsagt den årlige festlighed med pressen i Washington D.C.

Der var dog engang, at Trump dukkede op til middagen. Dengang var Barack Obama præsident, det var tilbage i 2011, hvor Obama ydmygede Trump med vittigheder på forretningsmandens bekostning. En aften, der i følge nogle analytikere grundlagde Trumps brændende ønske om at bliver USA’s næste præsident.

Se Lige på & Trump – klik lige her.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen