Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Lige på & Trump

Lige på & Trump: Watergate-journalist: Trump er værre end Nixon

Denne uges første episode af Lige på & Trump handler om Donald Trump og den stadig verserende og aktuelle Mueller-rapport. For mens en stor del af de amerikanske medier på begge politiske fløje skændes om, hvorvidt rapporten er godt eller skidt nyt for Donald Trump, er den legendariske journalist Carl Bernstein, der var med til at afdække Watergate-skandalen, ikke i tvivl: Trump er værre end Nixon.

Chefredaktør Anders Agner og tv-redaktør Lars Græsborg Mathiasen har mødt Bernstein og analyserer i denne udgave af Lige på & Trump, hvad der ligger bag udsagnet og om Bernstein har ret i sin påstand.

Lige på & Trump er produceret af Kongressen.com for Ekstra Bladet TV. Det er for abonnenter. Se programmerne lige her.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen