Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Nyheder

Mere POTUS på vej: ‘Reaganland’ har premiere 13. april

Den kommende sæson af ‘POTUS’ handler om Ronald Reagan og udkommer første gang lige efter påske.

Kort før jul 2022 vendte podcastserien ‘POTUS’ tilbage med en ny sæson. En sæson, der udelukkende handlede om Barack Obamas præsidentskab.
Du kan finde alle otte afsnit her:

Videreudviklingen af ‘POTUS’-formatet er blevet så godt modtaget at vi her på Kongressen.com nu kan dele en glædelig nyhed, nemlig at endnu en sæson i samme stil ser dagens lys torsdag den 13. april med titlen ‘Reaganland’.
Bag mikrofonerne er som altid programmets to værter, Lars Mathiasen, og chefredaktør her på Kongressen.com, Anders Agner. Og chefredaktøren glæder sig til den kommende sæson, som netop nu er ved at blive optaget.
“Lars og jeg har været meget glade for den varme modtagelse ‘Obamaland’ har fået og derfor blev vi sammen med vores producer hurtigt enige om at der var basis for at lave en ny sæson om en ny præsident. Og der blev vi hurtigt enige om at den præsident skulle være Ronald Reagan,” fortæller Anders Agner.

Nøjagtig som i ‘Obamaland’ og i de mange klassiske ‘POTUS’-programmer har d’herrer Agner og Mathiasen også i ‘Reaganland’ besøg af gode gæster, der er med til at fortælle historien om præsidentskabet i fokus.
“I den nye sæson får vi besøg af dygtige folk som Flemming Splidsboel, Kim Bildsøe Lassen, Ann Mariager og Rasmus Søndergaard, så folk kan roligt glæde sig – det bliver virkelig godt,” lover Anders Agner.

‘Reaganland’ har premiere torsdag den 13. april. I mellemtiden kan du høre ‘Obamaland’ og historierne om samtlige amerikanske præsidenter fra Washington til Trump i ‘POTUS’. Du finder links til de enkelte programmer under podcast her på Kongressen.com.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Politisk analyse

Nattens republikanske tv-debat vil tydeligt vise om GOP stadig er Reagans parti eller om det nu tilhører Trump.

Courtroom

Trump har flere gange nu næsten tilstået kriminelle handlinger i sine TV optrædener

Courtroom

Politiet fandt ved en ransagning af senatorens hjem 3,5 million kroner i kontanter og flere guldbarrer.

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Copyright © 2021 Kongressen