Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Mindeord for George H. W. Bush (1924-2018)

George H. W. Bush er i en alder af 94 afgået ved døden. Bush var præsident fra 1989-1993 og havde inden da været vicepræsident i otte år under præsident Reagan. Chefredaktør på Kongressen.comAnders Agner siger om Amerikas 41. Præsident:

“George H. W. Bush stod i spidsen for USA på et meget vigtigt tidspunkt i historien. Hans håndtering af de mange udfordringer omkring Den Kolde Krigs afslutning står som et af de centrale elementer i hans eftermæle. Generelt er Bushs eftermæle blevet stadig bedre med årene, hvilket er helt på sin plads. For selv om han måske ikke hører til blandt de mest folkelige amerikanske præsidenter, så er han en af de mest kompetente. Og det brev han efterlod til Bill Clinton efter skiftet i 1993 vidner om både menneskeligt format og patriotisme. Æret være George H. W. Bushs minde.”

Lars Græsborg Mathiasen er redaktionschef på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet på TV 2 Nyhederne/News, Discovery, Viasat Sport, TV 2 Sport, medstifter af NFL-sitet Gul Klud, videojournalist, vært og redaktør på Jyllands-Posten, hvor han blandt andet var ophavsmand til magasinet “Det Ovale Kontor”. Ligeledes bidragsyder til “Glimt Af Et Præsidentvalg” samt "Obama - Håbets Præsident".

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen