Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Premium

Minneapolis – Brandon og Brendas hjemby

Teksten her er en del af antologien Glimt Af Amerika, der udkom på Forlaget Rosenkilde i 2015 og som chefredaktør Anders Agner og Kongressen.com stod bag.

’Skal du til Minneapolis? Det er sgu da der, hvor Brandon og Brenda kommer fra.’Lad os lige få på plads, hvem Brandon og Brenda er. For de findes ikke i virkeligheden. Brandon og Brenda, begge med efternavnet Walsh, var hovedpersonerne i den vel nok mest berømte tv-serie i historien, nemlig Beverly Hills 90210. Serien, der fulgte en gruppe...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Politisk analyse

Minnesota har været hjemstat for mange skandinaviske indvandrere gennem tiden, og det har sat sit helt særlige præg på den nordlige stat.

Copyright © 2021 Kongressen