Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Mød seks af forfatterne bag ‘Fem År Med Obama’

Onsdag den 26. marts kl. 17 afholder Politikens Boghal et stort arrangement på baggrund af antologien ‘Fem År Med Obama – Forandring Vi Kunne Tro På?’. Seks af bidragyderne taler i boghallen, hvor der er gratis adgang for alle.

På onsdag slår en af Danmarks mest berømte boghandlere – Politikens Boghal – dørene op for et stort forfatter arrangement på baggrund af antologien ‘Fem År Med Obama – Forandring Vi Kunne Tro På?’. En antologi som skribenterne her på Kongressen.com, samt Michael Ehrenreich, Ulrik Bie og Mogens Lykketoft står bag.
Til arrangementet vil i alt seks af bidragyderne til antologien holde indlæg på baggrund af deres kapitler. Du kan således se frem til at høre:
Anders Agner Pedersen, redaktør på Kongressen.com
Mogens Lykketoft, tidligere udenrigsminister, Socialdemokraterne
Mette Kjærsgaard, kulturskribent på Kongressen.com
Nina Hermansen, indenrigspolitisk skribent på Kongressen.com
Cecilie Baunegaard, sundhedsskribent på Kongressen.com
Rasmus Søndergaard, diplomatianalytiker på Kongressen.com

Blandt temaerne for aftenens indlæg er Obamacare, NSA-skandalen, våbenlobbyen og i det hele taget en større analyse af såvel sejre som nederlag for Barack Obama som præsident.
Arrangementet finder sted i Politikens Boghal på Rådhuspladsen og er gratis for alle. Det begynder kl. 17 og slutter efter planen cirka kl. 18.45.
Der vil undervejs være mulighed for at stille spørgsmål til bidragyderne, ligesom det også vil være muligt efterfølgende.
Hele holdet på Kongressen.com ser frem til et godt arrangement og håber at se så mange af vores læsere som muligt.

Written By

Jens Aagaard er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Dækkede i knap ti år dansk politik for Ekstra Bladet og var derefter ansat på Søndagsavisen, hvor han blandt andet dækkede dansk politik og skrev interviews og portræthistorier. Udgav i januar 2013 den anmelderroste bog ‘Da Spin Erobrede Danmark’ sammen med Anders Agner Pedersen og var blandt bidragyderne til antologien ‘Fem År Med Obama – Forandring Vi Kunne Tro På?’. Tilknyttet Kongressen.com som portrætskribent.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen