Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Mød Kerry Kennedy og Anders Agner i København den 19. april

I forbindelse med udgivelsen af bogen ‘Modet Til Visioner’ kommer Robert F. Kennedys datter, Kerry, for første gang til København for at fortælle om sin berømte far og hans betydning både den gang og i dag. Torsdag den 19. april kan du møde Kerry, når hun sammen med Anders Agner signerer bøger i Arnold Busck på Købmagergade i København

Efter succesen med ‘JFK100’ er Anders Agner, chefredaktør her på Kongressen.com, nu tilbage med en ny bog om den legendariske Kennedy-familie. Denne gang er fokus rettet ind på Bobby Kennedy, der i løbet af sit 42 år korte liv nåede at være både præsidentkandidat, senator, justitsminister, kampagnechef, ægtemand og far til 11 børn.

‘Modet Til Visioner’ er den første bog om Robert F. Kennedy på dansk og rummer interview med flere af de folk, der var helt tæt på RFK i sin tid. En af de personer, der medvirker i bogen, er datteren Kerry, der til daglig er chef for Robert F. Kennedy Center For Human Rights And Justice. Med andre ord: en af Kennedy-familiens vigtigste stemmer i vor tid.

Torsdag den 19. april har du muligheden for at møde Kerry Kennedy og Anders Agner i Arnold Busck på Købmagergade i hjertet af København. Her vil de signere ‘Modet Til Visioner’ samt fortælle lidt om Kerrys berømte far, der stadig bliver kaldt ‘den bedste præsident, USA aldrig fik’.

Arrangementet er gratis for alle at deltage i og finder sted torsdag den 19. april kl. 16.30-17.30.

Vi glæder os til at se jer alle sammen!

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen