Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Morgen I Amerika

Morgen I Amerika: Cohen skal i brummen og Castro vil være præsident

Trumps tidligere advokat og nære rådgiver, Michael Cohen har fået en dom på tre års fængsel for at have løjet under ed og betalt, på ulovlig vis, tys-tys penge til pornostjernen Stormy Daniels med kampagnemidler.

Chefredaktør Anders Agner og tv-redaktør Lars Græsborg Mathiasen ser nærmere på, hvad det betyder for præsident Trump. De ser også nærmere på den første markante officielle kandidat til præsidentvalget i 2020, texaneren Julian Castro og hans muligheder i det forventede store felt hos demokraterne.

Du kan også læse mere om Julian Castro i denne artikel: https://www.kongressen.com/kongressen-forlag-praesenterer-rubio-castro-og-det-nye-amerika/

Lars Græsborg Mathiasen er redaktionschef på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet på TV 2 Nyhederne/News, Discovery, Viasat Sport, TV 2 Sport, medstifter af NFL-sitet Gul Klud, videojournalist, vært og redaktør på Jyllands-Posten, hvor han blandt andet var ophavsmand til magasinet “Det Ovale Kontor”. Ligeledes bidragsyder til “Glimt Af Et Præsidentvalg” samt "Obama - Håbets Præsident".

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen