Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Morgen I Amerika

Morgen I Amerika: Derfor isolerer Trump USA fra resten af verden

Der er en masse regler  – og så er der Saudi Arabien. Hvorfor tøver USA så meget i sagen om den dræbte saudiske journalist Jamal Kashoggi?

America First hedder den politiske linje, som Donald Trump lagde fra land med allerede inden han blev præsident, og som er blevet forstærket siden han kom i Det Hvide Hus.
Men hvorfor er det, at den isolerende politiske strategi virker for USA’s præsident og hvad er det han vinder ved den hårde linje?
Chefredaktør Anders Agner og tv-redaktør Lars Græsborg Mathiasen ser nærmere på det emne i denne udgave af Morgen I Amerika.

 

Lars Græsborg Mathiasen er redaktionschef på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet på TV 2 Nyhederne/News, Discovery, Viasat Sport, TV 2 Sport, medstifter af NFL-sitet Gul Klud, videojournalist, vært og redaktør på Jyllands-Posten, hvor han blandt andet var ophavsmand til magasinet “Det Ovale Kontor”. Ligeledes bidragsyder til “Glimt Af Et Præsidentvalg” samt "Obama - Håbets Præsident".

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen