Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Morgen I Amerika

Morgen I Amerika: Det journalistiske fyrtårn, der nok engang har rystet Det Hvide Hus

Morgen i Amerika fokuserer i denne udgave på det journalistiske ikon Bob Woodward, manden der var med til at fælde Nixon efter Watergate-skandalen og som siden har dækket otte præsidenter og skrevet skarpe, kritiske bøger om dem alle og deres virke.

Woodward er aktuel med bogen “Fear”, der (igen) har rystet Det Hvide Hus. Der bliver også taget et kig på artikel 25, sektion 4 i den amerikanske forfatning, som igen er blevet nævnt i forbindelse med Donald Trumps virke som præsident.

Morgen I Amerika produceres i samarbejde med Jyske Bank TV. Værter er chefredaktør Anders Agner og tv-redaktør Lars Græsborg Mathiasen.

Lars Græsborg Mathiasen er redaktionschef på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet på TV 2 Nyhederne/News, Discovery, Viasat Sport, TV 2 Sport, medstifter af NFL-sitet Gul Klud, videojournalist, vært og redaktør på Jyllands-Posten, hvor han blandt andet var ophavsmand til magasinet “Det Ovale Kontor”. Ligeledes bidragsyder til “Glimt Af Et Præsidentvalg” samt "Obama - Håbets Præsident".

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen