Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Morgen I Amerika

MORGEN I AMERIKA: Det vigtigste midtvejsvalg i årtier kan blive sprængfarligt for begge partier

Der er mere end meget på spil, når amerikanerne tirsdag skal stemme til midtvejsvalget. Alle sæderne i repræsentanternes hus er på spil, mens en tredjedel af Senatet er på valg.

Chefredaktør Anders Agner og tv-redaktør Lars Græsborg Mathiasen fra Kongressen.com analyserer, hvad emnerne i valgkampen har været og hvilke, der kan blive afgørende ved valget. De ser også nærmere på nogle af scenarierne, der kan komme i spil efter tirsdagens vigtige midtvejsvalg.

De har også interviewet de to anerkendte analytikere, James Thurber fra American University og Carl Cannon fra RealClearPolitics om tirsdagens valg.

Lars Græsborg Mathiasen er redaktionschef på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet på TV 2 Nyhederne/News, Discovery, Viasat Sport, TV 2 Sport, medstifter af NFL-sitet Gul Klud, videojournalist, vært og redaktør på Jyllands-Posten, hvor han blandt andet var ophavsmand til magasinet “Det Ovale Kontor”. Ligeledes bidragsyder til “Glimt Af Et Præsidentvalg” samt "Obama - Håbets Præsident".

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen