Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Morgen I Amerika: Er Trump ved at løbe panden mod muren?

Store dele af den føderale administration er stadig lukket ned på grund af de strandede forhandlinger om budgetterne. Natten til onsdag talte Donald Trump til nationen fra Det Ovale Kontor, hvor han adresserede problemet: han VIL have en mur, ellers vil der ikke blive skrevet under på en budgetaftale.

Demokraterne står lige så stejlt på den anden side. Nancy Pelosi og Chuck Schumer leverede et fællessvar via tv-kanalerne, hvor de understregede deres standpunkt: Trump får ikke sin mur.

Chefredaktør Anders Agner og tv-redaktør Lars Græsborg Mathiasen ser nærmere på den tilsyneladende uløselige krise, der kan – hvis Trump gør alvor af det – ende med at præsidenten bygger sin mur via dekreter.

Se Morgen I Amerika her på Kongressen.com, på YouTube eller abonner på den i lydform på følgende platforme:

 

 

 

Lars Græsborg Mathiasen er redaktionschef på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet på TV 2 Nyhederne/News, Discovery, Viasat Sport, TV 2 Sport, medstifter af NFL-sitet Gul Klud, videojournalist, vært og redaktør på Jyllands-Posten, hvor han blandt andet var ophavsmand til magasinet “Det Ovale Kontor”. Ligeledes bidragsyder til “Glimt Af Et Præsidentvalg” samt "Obama - Håbets Præsident".

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen